Skip links

Landingsmat voor de jeugd

ARV Achilles koos bewust voor iets lagere hoogspringmatten voor de jeugd. Zij kozen voor een landingsmat van 50 cm hoog en een landingsmat van 60cm hoog. Ook zijn er 2-in-1 landingsmatten die bestaat uit twee delen van 35cm hoog die samen een mat van 70cm hoog is.

Voor senioren is een landingsmat van 6.00×4.00m gewenst.

De Polanik Multi cube landingsmat van 600 x 400cm is perfect geschikt voor nationale en internationale wedstrijden en in meerdere hoogtes verkrijgbaar. Door het unieke design met de inkepingen aan de voorzijde van de mat kan de landingsmat bijna direct op de 0-lijn worden gepositioneerd. Door de inkepingen kunnen de hoogspringstaanders vrij staan en zal de lat direct boven het landingsoppervlakte komen te liggen. Dit is veel veiliger voor de springers.

De Multi Cube Blokken hebben onafhankelijk van elkaar een eigen omtrek en worden bevestigd met strap en klittenband. Daarnaast komt daar bovenop komt een 10cm dik DUBBELZIJDIG spike topdek die van weerskanten gebruikt kan worden. Met deze samenstelling kan de vereniging en gemeentes veel langer doen met deze Polanik landingsmatten. Ook elk onderdeel apart vervangen worden.

Op zoek naar de ideale landingsmat voor jullie club? We denken graag met u mee.