Skip links

Over ons

Graag stellen wij ons aan u voor: Tamminga Sports is een bedrijf gespecialiseerd in sportmaterialen en inrichtingsmaterialen voor uw sportcomplex. Naast een breed assortiment voor de atletiek, biedt Tamminga Sports ook materialen voor de balsporten, indoor performance ruimtes en outdoor-fitness.
Wilt u meer zien wat we voor u kunnen betekenen, bekijk onze folders voor een eerste impressie:
Folder Atletiek
Folder Outdoor Fitness
Folder Balsporten 

We denken in oplossingen, afgestemd op de wens van de klant. Door de nauwe samenwerking met onze producenten kunnen we aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Persoonlijk advies
Aantrekkelijke prijzen, maar wél een persoonlijk advies. De mensen achter Tamminga Sports zijn bekend met de sport. We bekijken de aanschaf van materialen vanuit het oogpunt van de sporter, de coach en de jury. We denken met u mee en laten onze producten graag zien in onze showroom. We kunnen snel leveren doordat we veel producten op voorraad hebben.

Onze visie is een steentje bijdragen aan het leuker en succesvoller maken van de sport.

Aandacht voor duurzaamheid – 2nd Life

Bewegen in een wereld die gezond is; niet alleen waar we goed zorgen voor ons lichaam maar ook voor onze planeet. Voor onze planeet zet Tamminga
Sports zich graag nog meer in.
 
Steeds meer beseften wij ons dat wij als groothandel in sportartikelen veel meer kunnen betekenen in zorg dragen voor onze planeet:
Gezondheid van de mens en stimuleren tot sport & beweging staat voor ons op nummer 1.
Op nummer 2 is daarbij in 2020 ons groene label 2nd 
Life gekomen. Waar wij ook graag bijdragen aan de gezondheid van onze planeet, en uiteindelijk ook weer aan ons als mens. Tenslotte draagt alles bij aan elkaar.
2nd Life staat voor Reparatie & Renovatie, Recycling en Hergebruik.
Meer over de stappen die we zetten op duurzaamheid; klik hier >>

Christian Tamminga (eigenaar):
Als professioneel atleet behoorde Christian tot de top 6 van de wereld in polsstokhoogspringen. Met een zesde plaats in 2001 tijdens de Wereld Kampioenschappen in Edmonton en succesvolle deelname aan vele internationale toernooien heeft hij mogen ervaren hoe mooi topsport is. nu draagt hij zijn kennis over aan Menno Vloon, die met 5.96m tot de absolute wereldtop behoort in het polsstokspringen. Naast zijn sportcarrière heeft de CIOS-sportopleiding afgerond en de Topcoach 5-opleiding van NOC*NSF gevolgd.

“U kunt ons altijd benaderen voor persoonlijk advies of gewoon even sparren over de mogelijkheden op sportgebied.” meer over zijn atletiekcarrière.

Persoonlijk advies – Breed assortiment – Sterke merken – Scherpe prijzen – Showroom – Partner Atletiekunie