Skip links

Over ons

Graag stellen wij ons aan u voor: Tamminga Sports is een bedrijf gespecialiseerd in sportmaterialen en inrichtingsmaterialen voor uw sportcomplex. Naast een breed assortiment voor de atletiek, biedt Tamminga Sports ook materialen voor de balsporten, indoor performance ruimtes en outdoor-fitness.

We denken in oplossingen, afgestemd op de wens van de klant. Door de nauwe samenwerking met onze producenten kunnen we aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Persoonlijk advies
Aantrekkelijke prijzen, maar wél een persoonlijk advies. De mensen achter Tamminga Sports zijn bekend met de sport. We bekijken de aanschaf van materialen vanuit het oogpunt van de sporter, de coach en de jury. We denken met u mee en laten onze producten graag zien in onze showroom. We kunnen snel leveren doordat we veel producten op voorraad hebben.

Onze visie is een steentje bijdragen aan het leuker en succesvoller maken van de sport.

Persoonlijk advies – Breed assortiment – Sterke merken – Scherpe prijzen – Showroom – Partner Atletiekunie


Aandacht voor duurzaamheid – 2nd Life
Duurzaamheid is belangrijk voor Tamminga Sports. Daarom doen we veel reparaties aan bestaande inrichtingsmaterialen waardoor de materialen weer geschikt en veilig zijn en voldoen aan de eisen van sportbonden

Heeft u een vraag over een reparatie over renovatie? Mail ons

100% gerecyclede materialen
Tamminga Sports biedt ook gerecyclede boarding, slaplanken en opsluibanden aan voor diverse sport-accommodaties Tevens hebben we gerecyclede bankjes en picknick-tafels in ons assortiment. 

Christian Tamminga (eigenaar):
“U kunt ons altijd benaderen voor persoonlijk advies of gewoon even sparren over de mogelijkheden op sportgebied.”

Als professioneel atleet behoorde Christian tot de top 6 van de wereld in polsstokhoogspringen. Met een zesde plaats in 2001 tijdens de Wereld Kampioenschappen in Edmonton en succesvolle deelname aan vele internationale toernooien heeft hij mogen ervaren hoe mooi topsport is. Naast zijn sportcarrière heeft de CIOS-sportopleiding afgerond en de Topcoach 5-opleiding van NOC*NSF gevolgd.

Lees meer over zijn atletiekcarrière.

 

 

 

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch