Skip links

Nieuws

 

Outdoor fitness

 

Voor complete outdoor faciliteiten kunt u bij ons terecht. Grote diversiteit aan mogelijkheden en kleuren.

Nieuws

 

Outdoor fitness

 

Voor complete outdoor faciliteiten kunt u bij ons terecht. Grote diversiteit aan mogelijkheden en kleuren.

Zie hieronder een voorbeeld. Uiteraard kunt u ook voor een ondergrond en aankleding van de faciliteit bij ons terecht.

 

 

Renovatie Valkenswaard

Dit jaar stonden er weer vele mooie atletiek projecten op de planning. Tamminga Sports heeft weer vele mooie atletiek projectenmogen doen waaronder Valkenswaard. Dit is in Samenwerking met Antea Group, Atletiek Unie en de Atletiek vereniging AVV Valkenswaard.

Hierbij wat impressie foto's:  

 

Renovatie Papendal

Het afgelopen jaar stond in het teken van de renovatie van Papendal. Het was het plan om hier voor de Nationale top van Nederland de beste trainingsaccommdaite neer te zetten van Europa. Dat is zeker gelukt en zelfs meer dan er voor ogen was. Tamminga Sports heeft daar met ons team hard aan gewerkt samen met CSC Sport, Sport centrum Papendal en de Atletiek Unie. 

 

Hierbij wat impressie foto's:

 

Privacyverklaring

 

In verband met de nieuwe wet bescherming persoonsgegevens GDPR, die 25 mei is ingegaan willen wij u graag informeren. Uw persoonsgegevens staan in ons systeem, omdat u in het verleden een bestelling heeft gedaan bij ons of anderszins met ons in contact bent geweest. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u zien in onze privacyverklaring.

Onderaan deze nieuwsbrief heeft u de mogelijkheid om u voor de nieuwsbrief aan of af te melden of uw voorkeuren te wijzigen. Verder kunt u per mail inzicht vragen in de gegevens die wij van u hebben/bewaren en aanvragen om deze gegevens te wijzigen of te verwijderen.
 
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons op nemen
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
 
Tamminga Sports

 

 

Exigo heeft nieuwe serie crossfit en functionale rigs

Kijk voor meer crossfit en functional rigs op de volgende link. Voor zowel indoor en outdoor te gebruiken.

 

 

  

Sponsoring

Vanaf 1 april sponsort Tamminga Sports polsstokhoogspringer Menno Vloon. Menno heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een atleet van wereldformaat.De atleet kwam afgelopen seizoen tot een hoogte van 5.85m. Tamminga Sports hoopt met deze sponsoring een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van zijn carrière. 

 

Atletiekunie lanceert project 'More Indoor' 

“More Indoor” is een initiatief van de Atletiekunie en drie strategische partners om clubs, gemeentes en provincies te ondersteunen en begeleiden in het ontwikkelen en realiseren van indoor atletiekaccommodaties. Een modulair concept waarmee een atletiekaccommodatie ingericht kan worden naar de wensen en behoeften van de club.

Om dit project te laten slagen heeft de Atletiekunie op 9 maart, tijdens de Dag van de Sportaccommodaties een overeenkomst getekend met:

  1. Odin Wenting Bouwadvies BV voor bouwkundige begeleiding bij de realisatie van (top)sportaccommodaties.

  2. Siebenga Advies- en Tekenbureau voor de aanleg van een gecertificeerde baan.

  3. Tamminga Sports als leverancier van de materialen.

Met deze samenwerking verbindt de Atletiekunie bouwkundige en sporttechnische expertise met ruim 20 tot 30 jaar ervaring om zo meer duurzame indoor atletiekaccommodaties mogelijk te maken. Lees meer op>>De site van de Atletiekunie

 

Sponsorovereenkomst Atletiekunie met 4 jaar verlengd

1 februari 2017 – De Atletiekunie en Tamminga Sports hebben de partnerovereenkomts met vier jaar verlengd. Tot en met het Olympisch jaar 2020 zal Tamminga Sports als Official Supplier optreden op het gebied van atletiekmaterialen en de inrichting van atletiekaccommodaties. 

 

 

Athletics Champs

1 februari 2017 – Als partner van de Atletiekunie werken we actief meer in het programma Athletics Champs. Ook voor 2017 is er subsidie beschikbaar voor Athletics Champs. 

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid van subsidie voor een 2-in-1 hoogspringlandingsmat die zeer geschikt is voor het hoogspringen met kids. Deze mat die nieuw in productie gaat, bestaat uit twee delen van 35 cm hoog die op elkaar een landingsmat van 70 cm hoog is (5.00m x 3.00m ) 

Meer informatie over de subsidieregeling vindt u op de site van de Atletiekunie. De materialenlijst van Athletics Champs is ook te downloaden op onze site. 

 

Ook voor balsporten!

4 februari 2016 – Tamminga Sports levert ook materialen voor balsporten en heeft het assortiment uitgebreid. Met onze Duitse producent hebben wij een goede samenwerking. We leveren en installeren voor: voetbal, handbal, volleybal, hockey, tennis en basketbal. We bieden hierbij een kwalitatief hoogwaardig product aan en kunnen in samenwerking met onze aannemer een complete nieuwe accommodatie inrichten of renoveren. Maar ook voor een los trainingsdoel of een dug-out kunt u bij ons terrecht! Voor meer informatie over onze producten klikt u hier.