Projecten

 

Tamminga Sports is uw partner als het gaat om het realiseren van sportaccommodaties. We zijn leverancier van inrichtingsmaterialen van atletiekbanen, balsporten, outdoor fitness, en performance ruimtes. Naast de levering van de materialen, kunnen wij ook de installatie voor uw verzorgen. 

 

Hieronder een aantal voorbeeldprojecten die we afgelopen jaren hebben gerealiseerd.

 

Inrichting perfomance ruimte voor fysiotherapie 

 

Inrichting fysiotherapieruimte 

 

Renovatie atletiekbaan Venray

   

 

Levering en plaatsing discuskooi Waalwijk 

 

Eerste gerecyclede atletiekbaan wereldwijd

Gemeente Venlo heeft de eerste gerecycled atletiekbaan wereldwijd! GCC Sport Surfaces heeft deze baan gerealiseerd. De duurzame keuze voor een 2e hands polsstok-accommodatie past daar zeer zeker bij. De landingsmat en de overkapping zijn 2e hands. De staanders zijn wel nieuw. Tamminga Sports is trots dat ze een steentje hebben kunnen bijdragen aan deze bijzondere sportaccommodatie.

 

Renovatie Papendal

 

 

Krachthonk atletiekvereniging AV Hellas 

 

Outdoor fitness

Voor complete outdoor faciliteiten kunt u bij ons terecht. Grote diversiteit aan mogelijkheden en kleuren. Klik hier voor onze flyer met diverse mogelijkheden.

Zie hieronder een voorbeeld. Uiteraard kunt u ook voor een ondergrond en aankleding van de faciliteit bij ons terecht.

 

 

Renovatie Valkenswaard

Dit jaar stonden er weer vele mooie atletiek projecten op de planning. Tamminga Sports heeft weer vele mooie atletiek projectenmogen doen waaronder Valkenswaard. Dit is in Samenwerking met Antea Group, Atletiek Unie en de Atletiek vereniging AVV Valkenswaard.

Hierbij wat impressie foto's:  

 

Polsstokaccommodatie AV Athlos

In Harderwijk heeft Tamminga Sports een nieuwe polsstokaccommodatie geleverd en opgebouwd. De voorfronten van de landingsmat zijn inklapbaar waardoor het oppervlakte van de overkapping gereduceerd kan worden. Daarnaast zijn er polsstokstaanders geleverd die inklapbaar zijn. Deze worden dan na de training of een wedstrijd neergeklapt waarna de overkapping eroverheen gereden wordt. 

 

Levering inrichtingsmaterialen Gendringen, AV Atletico '73 

In 2016 heeft Tamminga Sports de inrichtingsmaterialen geleverd voor AV Atletico '73. De atletiekbaan werd geheel gerenoveerd waarna ook diverse nieuwe inrichtingsmaterialen werden aangebracht waaronder een nieuwe steeple waterbak, een polsstokaccommodatie, hoogspring-accommodaties en een discuskooi. 

De club heeft veel aandacht besteed aan de vernieuwing van de baan en nu ziet alles er weer picobello uit!

 

  

Krachtcentra EK Atletiek Amsterdam    

 

5 juli -  Tamminga Sports heeft twee tijdelijke krachtcentra ingericht voor de deelnemers aan de EK Atletiek in Amsterdam. In de sprinthal Ookmeer zijn o.a. UCS racks en platforms, haltersets, dumbbells, leg press en een bench press geleverd. Op het warming up terrein bij het Olympisch Stadion zijn ook verschillende krachtmaterialen geïnstalleerd. Na de EK Atletiek worden deze materialen door geleverd naar diverse klanten. 

 

 

Slingerkooi en dug outs EK Atletiek Amsterdam

 

17 juni- Tamminga sports is national supplier van de EK Atletiek in Amsterdam en heeft onder andere een mobiele slingerkooi en de dug outs geleverd. Op het warming up terrein staat de Polanik mobiele kogelslingerkooi gereed voor de warming up van deelnemende atleten. De dug outs geven de atleten een goede zit/rust plaats op het wedstrijdterrein en geven bescherming tegen het Nederlandse weer. De materialen zijn in bruikleen bij de organisatie van de EK en worden na het toernooi door ons weer afgebouwd.

 

 

 

 

Inrichting atletiekbaan AV Lycurgus

 

4 juni - Tamminga Sports heeft 3 juni alle inrichtingsmaterialen op de nieuwe atletiekbaan van AV Lycurgus in Assendelft geinstalleerd. Alle materialen van het merk Polanik met de hoog- en polsstok langdingsmatten in de clubkleuren. Daarnaast aluminium overkappingen om de matten te beschermen en een kogelslinger- en discuskooi. Dit project hebben we in samenwerking met Antea Group Nederland gerealiseerd. Eerder leverden we al de afzetbalken voor ver- en hinkstapspringen en de kogelstootringen voor deze gloednieuwe atletiebaan.

 

Nieuwe landingsmat AV Wijchen

 

18 april - Tamminga Sports heeft op 11 april een nieuwe polsstokhoog accommodatie geleverd voor AV Wijchen. De IAAF gecertificeerde Polanik landingsmat meet 8,5mx6mx0,8m en is inclusief regenhoes. De mat ligt op  een gegalvaniseerd stalen vlonder waardoor er lucht onder de mat door kan en deze netjes op zijn plaats blijft liggen. De staanders zijn inklapbaar en voorzien van beschermingpads en rondom de palen loopt de mat door voor maximale veiligheid voor de springer. Het inklappen van de palen bied de gebruikers meer gemak bij het opbouwen van de accommodatie en maakt het mogelijk de palen eenvoudig onder een overkapping op te bergen. Omroep Gelderland zond een fraaie reportage (vanaf 8.20 min) uit van de ingebruikname van de polsstokhoogspring accommodatie. 

 

 

 

Krachtruimte Thor Roosendaal

 

 

17 mei - Tamminga Sports heeft bij ARSV Thor Roosendaal nieuwe materialen voor de krachtruimte geleverd. De atletiekvereniging heeft nu de beschikking over een Elite Power Rack met platform van Exigo met techniekboxen van UCS. Het Power rack is naast haltertrainingen te gebruiken voor meerdere oefeningen door de 1 meter wing, dipper en de core plate. Daarnaast hebben de atleten van Thor de beschikking over vele andere materialen zoals een  Exigo Iso 45 degree hack squat, medicine ball rebounder, Reebok steps, een dumbell set, olympische halterstangen, diverse halterschijven, Medicine ball rek, Bosu balance training bal en voldoende sportmatten.

 

Indoor discus/speer net voor Universitair Sportcentrum Leuven

 

 

20 april 2016 - Voor het Universitair Sportcentrum Leuven hebben we een indoor discus/speer net geleverd. Na bezoek op locatie hebben we samen met onze leverancier een net op maat laten maken. Met behulp van een hoogwerker hebben we het net aan de draagbalken van de indoorhal kunnen bevestigen. Hierdoor kunnen de atleten het hele jaar door trainen op hun werptechniek!

 

Levering en renovatie Bergen op Zoom

 

 

30 maart 2016 - Voor AV Spado Bergen op Zoom hebben we verschillende materialen geleverd en de discus/slingerkooi gerenoveerd. In de levering zaten neerklapbare staanders en een aluminium overkapping voor het polsstokhoogspringen en een landingsmat voor hoogspringen. De neerklapbare staanders zijn zeer gebruiksvriendelijk in combinatie met het opbergen onder de overkapping. Op de staanders zijn pads bevestigd voor nog meer veiligheid voor de atleet. Door het installeren van een nieuw net kan de discus/slinger kooi weer vele jaren mee. 

 

Leverantie Omnisport Apeldoorn

 

 

11 februari 2016 - Voor Omnisport Apeldoorn heeft Tamminga Sports een nieuwe polsstokhoogspring accommodatie geleverd. Deze voldoet aan alle eisen van de IAAF en geeft de springers extra bescherming door de kussens rondom de staanders. De nieuwe staanders van het merk Polanik zijn uitgerust met een hoogte indicator waardoor het verstellen van de hoogte vereenvoudigd is. Tevens hebben we nieuwe hoogspringstaanders en aluminium startblokken geleverd.  Hierdoor konden de atleten die deelnamen aan de Nederlandse kampioenschappen hier direct gebruik van maken. 

 

Nieuwe atletiekbaan voor AV Lycurgus

 

 

30 oktober 2015 - AV Lycurgus krijgt in 2016 een volledig nieuwe atletiekbaan. In samenwerking met gemeente Zaandam, Antea en Tamminga Sports geven zij invulling aan de accommodatie. De vereniging krijgt op een nieuwe locatie in Assendelft de baan waarbij overal aan gedacht wordt om atletieksport zo optimaal te kunnen bedrijven. Vol enthousiasme werken de verschillende partijen samen om er een toplocatie van te maken. Bijgaand een eerste impressie van de nieuwe atletiekbaan.

 

Levering jeugd voetbaldoelen AFC Ajax

 

 

20 oktober 2015 - Tamminga Sports heeft diverse jeugddoelen geleverd op Sportcomplex De Toekomst van Ajax in Amsterdam. Mini doelen van 1.20 x 0.80 meter en jeugddoelen van 5.00 x 2.00 meter. Allen gemaakt van aluminium en hierdoor makkelijk verplaatsbaar. 

 

Oplevering nieuwe baan Winterswijk

 

 

5 juli 2015 - Vorige week was de officiële oplevering van de nieuwe atletiekbaan in Winterswijk. Schitterende locatie! C.S.C. Ceelen Sport Constructies heeft de aanleg van de accommodatie uitgevoerd en Tamminga Sports heeft de inrichtings- en atletiekmaterialen geleverd. Onder de materialen ook de steeplechase,

slingerwerpkooi en de polsstokaccommodatie. We wensen AV Archeus veel mooie atletiek-uren op de spiksplinternieuwe accommodatie.  

 

Functionle trainingsruimte ProfitGym Zwolle

 

20 juni 2015 - Tamminga Sports heeft bij ProfitGym in Zwolle een gloednieuwe functionele trainingsruimte ingericht. Inclusief een fraaie fitnessvloer, suspension rig, bokszak, dumbells, barbell rek, medicnebalrek en sandbags.  

 

Oplevering Oud-Beijerland

 

 

Krachtcentrum Bayer Leverkusen

24 juni 2015- Afgelopen week heeft Tamminga Sports materialen van UCS Strength&Speed aan Bayer04Leverkusen geleverd.

 

 

10 november 2014 - Afgelopen maand heeft Tamminga Sports diverse inrichtingsmaterialen voor de nieuwe atletiekbaan in Oud-Beijerland geleverd. BAM Nootenboom heeft de renovatie uitgevoerd en wij hebben de totale polsstok- accommodatie, de hoogspringmatten inclusief de platforms en de afdekking voor de verspringbakken geleverd. Onder de materialen ook de nieuwe aluminium overkapping uit ons assortiment. We wensen AV Spirit veel mooie trainingsuurtjes toe deze winter op de spiksplinternieuwe accommodatie.  

 

 

Nieuwe atletiekbaan AV Spiridon

 

 

18 oktober 2014 - Op deze zonnige dag werd onder grote belangstelling de nieuwe atletiekbaan van AV Spiridon officieel geopend. 

We zijn trots dat we voor deze toplocatie de inrichtingsmaterialen en atletiekmaterialen hebben mogen leveren. Gefeliciteerd AV Spiridon en bedankt voor de goede samenwerking. De nieuwe atletiekbaan is mede mogelijk gemaakt door C.S.C. Ceelen Sport Constructies en gemeente Gilze en Rijen. 

 


UCS Strenght & Speed racks en platforms voor AFC Ajax

 

 1 augustus 2014 - Afgelopen maand heeft Tamminga Sports en UCS Strenght & Speed division racks met platforms, plyometrische boxen, plyosafe matten, hordens en Eleiko barbells aan Afc Ajax geleverd. Ajax is vol in ontwikkeling met de nieuwe trainingsaanpak die ervoor moet zorgen dat de jeugdige spelers beter getraind worden.