Nieuws

 

Exigo heeft nieuwe serie crossfit en functionale rigs

Kijk voor meer crossfit en functional rigs op de volgende link. Voor zowel indoor en outdoor te gebruiken.

 

 

Nationale Sportbeurs (Standnummer 295)

Op 15 en 16 november 2017 vindt de Nationale Sport Vakbeurs weer plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Dit is dé beurs waar gerenommeerde bedrijven uit de sportwereld samenkomen met bestuursleden en sportambtenaren. Ook dit jaar is Tamminga Sports met een stand aanwezig op de Nationale Sport Vakbeurs. Wij gaan aldaar graag met u om tafel om uw wensen te bespreken en te laten zien wat wij u kunnen bieden. Dit doen we voor de inrichting of renovatie van atletiekbanen, maar ook voor voetbalvelden, hockeyvelden, tennisbanen en volleybal courts kunnen we inrichtingsmaterialen van hoge kwaliteit aanbieden. 

 

Wij hopen u op 15 of 16 november te mogen begroeten in onze stand. Kijk voor meer informatie en gratis tickets op http://www.nationalesportvakbeurs.nl/

 

  

Sponsoring

Vanaf 1 april sponsort Tamminga Sports polsstokhoogspringer Menno Vloon. Menno heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een atleet van wereldformaat.De atleet kwam afgelopen seizoen tot een hoogte van 5.85m. Tamminga Sports hoopt met deze sponsoring een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van zijn carrière. 

 

Atletiekunie lanceert project 'More Indoor' 

“More Indoor” is een initiatief van de Atletiekunie en drie strategische partners om clubs, gemeentes en provincies te ondersteunen en begeleiden in het ontwikkelen en realiseren van indoor atletiekaccommodaties. Een modulair concept waarmee een atletiekaccommodatie ingericht kan worden naar de wensen en behoeften van de club.

Om dit project te laten slagen heeft de Atletiekunie op 9 maart, tijdens de Dag van de Sportaccommodaties een overeenkomst getekend met:

  1. Odin Wenting Bouwadvies BV voor bouwkundige begeleiding bij de realisatie van (top)sportaccommodaties.

  2. Siebenga Advies- en Tekenbureau voor de aanleg van een gecertificeerde baan.

  3. Tamminga Sports als leverancier van de materialen.

Met deze samenwerking verbindt de Atletiekunie bouwkundige en sporttechnische expertise met ruim 20 tot 30 jaar ervaring om zo meer duurzame indoor atletiekaccommodaties mogelijk te maken. Lees meer op>>De site van de Atletiekunie

 

Sponsorovereenkomst Atletiekunie met 4 jaar verlengd

1 februari 2017 - De Atletiekunie en Tamminga Sports hebben de partnerovereenkomts met vier jaar verlengd. Tot en met het Olympisch jaar 2020 zal Tamminga Sports als Official Supplier optreden op het gebied van atletiekmaterialen en de inrichting van atletiekaccommodaties. 

 

 

Athletics Champs

1 februari 2017 - Als partner van de Atletiekunie werken we actief meer in het programma Athletics Champs. Ook voor 2017 is er subsidie beschikbaar voor Athletics Champs. 

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid van subsidie voor een 2-in-1 hoogspringlandingsmat die zeer geschikt is voor het hoogspringen met kids. Deze mat die nieuw in productie gaat, bestaat uit twee delen van 35 cm hoog die op elkaar een landingsmat van 70 cm hoog is (5.00m x 3.00m ) 

Meer informatie over de subsidieregeling vindt u op de site van de Atletiekunie. De materialenlijst van Athletics Champs is ook te downloaden op onze site. 

 

Oplevering atletiekbaan Genderingen

26 september 2016 - Vorige was de officiele oplevering van de gerenoveerde atletiekbaan van AV Atletico' 73.  C.S.C. Ceelen Sport Constructies heeft de aanleg van de accommodatie uitgevoerd en Tamminga Sports heeft diverse inrichtingsmaterialen geleverd. Zo hebben we onder andere de polsstokhoog-accommodatie, de hoogspring-accommodaties en discus-werpkooi geleverd. We wensen AV Atletico'73 mooie uren atletiek op de nieuwe baan. 

 

 

National supplier EK Atletiek

 

17 juni - We zijn trots om te melden dat we national supplier van de EK Atletiek in Amsterdam zijn. Afgelopen maanden hebben we ons volop ingezet in de advisering rondom de wedstrijd- en trainingsmaterialen benodigd voor het toernooi. We leveren o.a. alle krachtmaterialen voor de 2 trainingslocaties, de dug outs voor het stadion en de slingerkooi voor het warming-up terrein. Gedurende het toernooi zijn we ook aanwezig met onze stand. 

 

 

Inrichting atletiekbaan AV Lycurgus

 

4 juni - Tamminga Sports heeft 3 juni alle inrichtingsmaterialen op de nieuwe atletiekbaan van AV Lycurgus in Assendelft  geïnstalleerd. Alle materialen van het merk Polanik en Artec met o.a. de hoog- en polsstoklandingsmatten in de clubkleuren, aluminium overkappingen voor de landingsmatten en een kogelslinger- en discuskooi. Dit project hebben we in samenwerking met Antea Group Nederland gerealiseerd. We wensen alle atleten van AV Lycurgus heel veel plezier toe op hun nieuwe accommodatie.

 

 

Ook voor balsporten!

4 februari 2016 - Tamminga Sports levert ook materialen voor balsporten en heeft het assortiment uitgebreid. Met onze Duitse producent hebben wij een goede samenwerking. We leveren en installeren voor: voetbal, handbal, volleybal, hockey, tennis en basketbal. We bieden hierbij een kwalitatief hoogwaardig product aan en kunnen in samenwerking met onze aannemer een complete nieuwe accommodatie inrichten of renoveren. Maar ook voor een los trainingsdoel of een dug-out kunt u bij ons terrecht! Voor meer informatie over onze producten klikt u hier.